3 februari 2014

Persbericht campagne-activiteiten

Persbericht SGP Zaltbommel

 

SGP op stap

A.s. zaterdag 8 februari D.V. vindt de aftrap van de verkiezingscampagne van de SGP in de gemeente Zaltbommel plaats. De SGP bezoekt tijdens de campagne iedere zaterdag tot aan de verkiezingen een aantal van de verschillende kernen in onze gemeente. Dit doen we met onze SGP-camper onder de toepasselijke naam 'SGP op stap'.

Op deze manier hebben de inwoners van de gemeente de mogelijkheid om de kandidaten te ontmoeten en vragen te stellen over standpunten van de partij of kunnen zij vragen hoe de SGP zich inzet voor hun eigen dorp.

Daarnaast gaat de SGP graag met de inwoners in gesprek over wat hen bezig houdt.

Via een ansichtkaart wordt deze week het reisschema bekend gemaakt. De aftrap van 'SGP op stap' is aanstaande zaterdagmorgen om 09:30u. in Nederhemert. De SGP zal dan met de camper bij de supermarkt staan.

's Middags zullen Delwijnen (gebouw ijsclub) en Kerkwijk (bij de kerk) bezocht worden.

 

Kleurplaatwedstrijd - win een Space Scooter

Voor de jeugd heeft de SGP deze verkiezing weer een kleurplaatwedstrijd. De kinderen die de kleurplaat, die de komende tijd bij iedereen bezorgd wordt, ingekleurd inleveren maken kans op een van de twee mooie Space Scooters. Een voor de jeugd van 4 t/m 8 jaar en een voor de jeugd in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar. De kleurplaten kunnen ingeleverd worden bij de 'SGP op stap' of bij de adressen die vermeld staan op de kleurplaat.

Heb je de kleurplaat gemist? Download hem hier : 

KLEURPLAAT